Nieuws

GERARD 80 JAAR

28 september 2019 brachten wij een aubade aan onze jarige trombonist Gerard.

We verzamelden bij de dochter van Gerard, die in het complot zat en ons hartelijk ontving met koffie, thee en taart. Om 11 uur liepen we naar het huis van Gerard om “Lang zal hij leven” en “Koning Voetbal” voor hem te spelen.

Gerard, nogmaals hartelijk gefeliciteerd!

vorige pijl
volgende pijl
Slider

 

 

 

26 augustus 2019

De heroprichting van de Volewijckers uit Amsterdam Noord.

Oud spelers werden binnen gehaald onder muziek: Koning voetbal. Er waren enkele prominente oud-leden waaronder Co Adriaanse, Andries Jonkers en Romeo Castelen, die herinneringen ophaalden. Ook was er een kleurrijk verslag van de voorzitter van de club over het kampioenschap van 1961 . Na de pauze hebben wij het lied Volewijckers kampioen! van Jos de Rooij gespeeld met zang van Huub Hoogkamp. Dit lied hebben wij in 2015 samen Jos opgenomen op CD.

 

 

Per augustus 2019 hebben wij een nieuwe dirigent!

Olav Dorst

Gerelateerde afbeelding

Muziek

De rode draad in mijn leven. Ik ben op 8-jarige leeftijd begonnen met saxofoon spelen en dat doe ik nog steeds. Ik heb 1,5 jaar saxofoon gestudeerd en met name daarna met heel veel verschillende orkesten en ensembles, onder heel veel verschillende dirigenten, met heel verschillend repertoire op heel veel verschillende plekken opgetreden. Dat heeft me een enorme muzikale basis gegeven. Daarnaast heeft dit gezorgd voor heel veel kennis van en inzicht in de (amateur)muziekwereld.

 

23 december 2018

Muziekvereniging Waterland gaf in samenwerking met Boekhandel van Noord een kerstconcert in de Buiksloterkerk. Michel Krielaars en Christine Otten zorgden voor een literaire bijdrage en Arthur Kneepkens van de Theaterstraat presenteerde een winterse poesibingo. Cyrelle Failé presenteerde de middag. Het was een groot succes en voor herhaling vatbaar.

Op 7 juli speelt Muziekvereniging Waterland tijdens de Waterlandloop op het Friendship sportcentrum.

 

Februari 2018: Mambo Choc te gast op onze repetitie.

 

Evenement in de Rietwijker op 7 oktober

Heb je zin om met ons mee te spelen op 7 oktober? Voor ons meespeelconcert zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden om een keer met ons mee te spelen.
Misschien speel je al in een andere groep? Gastspelers zijn van harte welkom!
Misschien heb je al jaren niet meer gespeeld? Dan is dit je kans om het stof van je instrument te blazen!
Geef je op voor 15 september op mvwaterland@hotmail.com

Muziekvereniging Waterland op het Noorderparkfestival

07-09-2014

Muziekvereniging Waterland speelt bij de avondvierdaagse

09-06-2014

Muziekvereniging Waterland speelde dit jaar bij de laatste avond van de avondvierdaagse in Amsterdam Noord. De lopers werden met de vrolijke tonen van de vereniging binnen gehaald!

Lenteconcert

04-04-2014

Over 2 weken is het alweer zover. Op zaterdag 12 April is het weer tijd voor het het jaarlijkse Lenteconcert van Muziekvereniging Waterland. Muziekvereniging Waterland neemt je mee met een reis rond de wereld. We gaan onder andere naar Australie, Spanje, Frankrijk en nog tal van andere landen! Het beloofd een spetterende reis te worden.

Koop kaartjes aan de deur, of door 7,50 per ticket over te maken naar NL37 INGB 0005 0882 65 t.n.v. Waterlands fanfare corps, o.v.v uw naam + het aantal tickets, dan liggen uw kaartjes klaar bij de kassa.

Tot zaterdag 12 April!