Nieuws

Per augustus 2019 zoeken we een nieuwe dirigent!

 

 

23 december 2018

Muziekvereniging Waterland gaf in samenwerking met Boekhandel van Noord een kerstconcert in de Buiksloterkerk. Michel Krielaars en Christine Otten zorgden voor een literaire bijdrage en Arthur Kneepkens van de Theaterstraat presenteerde een winterse poesibingo. Cyrelle Failé presenteerde de middag. Het was een groot succes en voor herhaling vatbaar.

Op 7 juli speelt Muziekvereniging Waterland tijdens de Waterlandloop op het Friendship sportcentrum.

 

Februari 2018: Mambo Choc te gast op onze repetitie.

 

Evenement in de Rietwijker op 7 oktober

Heb je zin om met ons mee te spelen op 7 oktober? Voor ons meespeelconcert zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden om een keer met ons mee te spelen.
Misschien speel je al in een andere groep? Gastspelers zijn van harte welkom!
Misschien heb je al jaren niet meer gespeeld? Dan is dit je kans om het stof van je instrument te blazen!
Geef je op voor 15 september op mvwaterland@hotmail.com

Muziekvereniging Waterland op het Noorderparkfestival

07-09-2014

Muziekvereniging Waterland speelt bij de avondvierdaagse

09-06-2014

Muziekvereniging Waterland speelde dit jaar bij de laatste avond van de avondvierdaagse in Amsterdam Noord. De lopers werden met de vrolijke tonen van de vereniging binnen gehaald!

Lenteconcert

04-04-2014

Over 2 weken is het alweer zover. Op zaterdag 12 April is het weer tijd voor het het jaarlijkse Lenteconcert van Muziekvereniging Waterland. Muziekvereniging Waterland neemt je mee met een reis rond de wereld. We gaan onder andere naar Australie, Spanje, Frankrijk en nog tal van andere landen! Het beloofd een spetterende reis te worden.

Koop kaartjes aan de deur, of door 7,50 per ticket over te maken naar NL37 INGB 0005 0882 65 t.n.v. Waterlands fanfare corps, o.v.v uw naam + het aantal tickets, dan liggen uw kaartjes klaar bij de kassa.

Tot zaterdag 12 April!